Healing

Er kunnen momenten in je leven voorkomen dat het allemaal niet lekker loopt en dat je ook niet goed in je vel zit. Vaak krijg je het gevoel ergens in te blijven hangen en je weet niet precies hoe je eruit moet komen. Het hebben van zorgen of stress gaat zich uiteindelijk ook fysiek uiten. Ook het opkroppen van onverwerkte emoties, zoals boosheid, verdriet of te weinig eigenwaarde, doet een aanslag op het lichaam. Geest en lichaam staan onlosmakelijk in verband met elkaar.

Je bent van nature een prachtig, krachtig energetisch wezen en als de energie niet meer vrijelijk kan stromen door bovengenoemde redenen, dan stagneert deze en raak je uit balans, uit je welzijn. Vaak herken je de signalen die je lichaam aangeeft niet, of negeer je deze. Door zo onze grenzen te overschrijden maken we de situatie alleen maar erger. Je kan dan wel wat hulp gebruiken om dit te doorbreken, weer in je eigen kracht te komen en jouw ding in het leven te gaan doen.

Bij een healing worden ontstane blokkades opgelost, er wordt losgelaten, zodat de energie en je licht weer overal vrij kunnen stromen. Het zelfgenezend vermogen wordt aangesproken en lichaam en geest komen weer in balans.

Naast deze behandeling maak ik ook gebruik van de voetreflexmassage die als ondersteuning kan dienen.

Mijn mediamieke gaven kunnen daarbij van grote betekenis zijn.

Vaak is een behandeling voldoende, echter soms kan het voorkomen dat meerdere gewenst zijn.