Maria Heitbrink

Psychologisch Medium, Healer en Yogi Maria Heitbrink

Maria Heitbrink, 40 jaar yogi en yogalerares, 70 jaar jong, stapt in 2020 in een nieuwe fase van haar leven. Maria is een geboren medium. Toch is het een gave waarmee ze nooit naar buiten trad. Pas nu, nu ze 70 jaar op de aarde rondloopt, voelt ze zich wijs genoeg om tussen die aarde en spirit te tolken.

Verwacht bij Maria Heitbrink geen voorspellingen van de toekomst.

‘Of je de loterij wint bekijk ik niet,’ zegt de voormalig onderwijzeres resoluut.

‘Hoe iemands leven een diepere betekenis krijgt, waar mogelijkheden en talenten liggen, hoe en welke zware energie geslecht moet worden, daar kijk ik naar en dat krijg ik door.’

Maria leeft al jaren bewust met engelen. Ze geeft workshops waar de deelnemers deze krachtige heldere energie zelf mogen ervaren.

‘Alle energie is één. Wij, alle mensen, zijn onderdeel van die creatieve energie van liefde. Als medium doe ik de vertaalslag.’

Een medium kan alleen dingen kan herkennen die raken aan ervaringen op deze wereld. Als je weinig hebt meegemaakt zul je dus ook weinig kunnen duiden of vertalen. Ongeacht hoe groot het aanbod van gene zijde is.

Hoewel Maria deze overweging niet bewust heeft meegenomen, is het wel de reden waarom ze nu, in zoveel verdieping, de informatie doorkrijgt. Haar veelbewogen leven is een soort universiteit voor de vertaalslag van het goddelijke.

Klinkt dat verheven en zweverig?

Alleen als je Maria nog niet hebt ontmoet.

Want de yogalerares, engelenspecialist en nuchtere gepensioneerde onderwijzeres is er ook in gespecialiseerd om iedereen meteen weer met de voeten op de grond te krijgen.